20100613

big in japan nr2.



bennem még frissek az emlékek, két ember meg örül a posztnak, hát akkor miért ne örülnénk hárman - úgyis animációkat nézegetek a neten (miután egész héten ezt csináltam), megmutatom hát, hogyan haladok tovább a japán vonalon.

csak nehogy a végén bedajeroltassam a hajamat.

a startmező megintcsak egy kint látott film, a tvfilmes szekcióból a MEATORDIE c. (hátnemjapán?) sorozat egyik epizódja, ami az álmosító, lenyalogatott, ismerős logikával építkező európai animációk közt úgy hatott ránk mint egy orrbaverés - partnerem a másfél perces agymenés után rámnézett: "hát ez az érzékeny filmecske meg mi volt?"


itt van az érzékeny filmecske:





a honlap! a honlap itt van és engedjétek meg, hogy két kiemelkedő pontjára felhívjam kedves figyelmeteket: egyrészt a dishes alatt meg lehet nézni, hogy az alkotók miket esznek (jóhogy érdekel!), másrészt meg a dinos menüpont alatt a két szimpatikus főszereplő mustrálása közben el ne felejtsétek megpöccinteni az mp3 plajat!
(flikr fotosztrim itt, a perverzeknek)

és az a durva, hogy itt még nincs vége: a bonus.co csinálja a japán mtv-n futó USAVICH c sorozatot, ami meg aztán hejjj

usavich18as epizód, tessék:





oké, nem túl cizellált a humor... figyelemelterelésül elárulom, hogy nem is mindegyik epizód ilyen zenés ám!

az alapfelállás egyszerű, van két orosz nyúl, akiket bebörtönöztek (hogy azután a második évadban kiszökjenek onnan), nahát ezt a két orosz nyulat követjük mi.
kedvencem a piros fecskés béka! ki nem találnátok a nevét: Leningrad!

jutubon fellelhető szerintem kábé mindegyik epizódja a 39-ből, és van egy olyan sanda gyanúm, hogy ugyan a világnak ebben az eldugott szegletében, ahol per pillanat tengetjük az olcsó kis életünket, nem hallottunk az usavich-ről, de bizonyos más országokban komoly kultusza van Kirenenkonak és Putyinnak


ugye hogy jók a japánok? lalalallalala la la laaa


5 megjegyzés:

szmolkazoli írta...

je! vegre elolvastam, es milyen jok a japanok!

animatedog írta...

dehat te lattad is :) a saját szemeddel! mondjuk nem a saját hazádban...

LM írta...

vicces a meatordie: kicsit olyan, mint a Crank, csak az egy másfél órás akcijófilm

az unisandwich vagy mi meg nagyon bejött. és hasonló az elv, mint az atc-nél: zajzene valós hangokból stb. főleg most, hogy újabb epizódokon agyalok, h milyen zajokkal lehetne operálgatni, érdekes volt látni egy ilyet. jó kis eksönös:))

anyway, köszi a postot!

animatedog írta...

jaja de nem mindegyik olyan! amúgy tudtam h neked tetszeni fog :)
jububon meg lehet nezni a összeset Máty!

LM írta...

már megvan az összes + némi extra is van hozzá (egy 2.5-ös epizód + egy így készült videjo). ide nekem a napi usavichomat:)

Website counter

Saját bloglista