20110628

holbrooks films

.

World is tiny, so so tiny!!! és minden mindennel összefügg!

Newport-ban az egyetemen megláttam az asztalon egy animációs sort plakátját, fel volt rajta tüntetve egy csomó díj is, mondom ennek utánanézek. Íme a film, a címe: t.o.m. :





A hang szuper, ez a gyerekhang ahogyan felsorolásszerűen mondja a rutinját, telitalálat - ráadásul a kiskölök viszont a filmben úgy néz ki, mint egy miniatűr felnőtt, na ettől meg már bizarr a dolog. A végéért nem vagyok oda, de nem baj.

Na jólvan, mondom, akkor utánuknézek jobban. Megtaláltam a honlapjukat, a Holbrooks Films honlapját - a két szóban forgó úriember Daniel Gray és Tom Brown - és erre kiderül, hogy ők csinálták azt a nike promóciós filmet, ami annyira tetszett annsziban. beszarás!

távol álljon tőlem a reklámozás, de ezt beteszem ide, mert nagyon szép, és örülök ha egy cég felvállal egy ilyen finom, artisztikusabb látványt a promóciós filmjében. remélem, ez tendencia lesz! én támogatom annyival, hogy berakom a szép látványú reklámokat ide.





és még annyit szeretnék mondani, hogy a holbrooks films logója is nagyon cool! Newportban vannak, megnéztem, ha megyek oda vissza (mert megyek), akkor lehet elmegyek és megnézem őket (mit kell rajtuk nézni, gondolom van a stúdiójukban öt számítógép meg egy kávégép haha).
nem úgy mint az aardman-ban, ahol múlt hét pénteken voltunk, és egy nagyon jó kis munkahely bristolban, és bristol is jó hely. Az volt a tervünk Katival, hogy elbújunk az egyik szobában, vagy mondjuk a moziteremben, és pár óra múlva beülünk egy géphez, kamuzunk egy kicsit, majd szólunk az egyik fejesnek, hogy elfogyott a munkánk, jöhet a következő feladat!


nem vagyunk ilyen tökösek, nem csináltuk meg, helyette csináltunk néhány fotót, majd mutatom, de most a holbrooksról volt szó ebben a posztban, egyelőre elégedjetek meg ennyivel.

ja, és annsziból még bőven van mutatnivalóm, az is jön majd!


.

Nincsenek megjegyzések:

Website counter

Saját bloglista